måndag 31 oktober 2011

Robot love is forever

Det är ju alltid enklast att hitta presenter till någon som har väldigt specifika intressen eller samlingar. Den gångna helgens födelsedagsbarn tycker om robotar och grisar. Visst har grisar sin tjusning, men en färgglad robot är nog ändå det som får mitt hjärta att slå lite snabbare.

Just den här roboten har både hjärta och EKG-monitor och är alldeles extra bra på att ta hand om fina mobiltelefoner.















fredag 21 oktober 2011

Höstmössa

Ja, nu är det ju egentligen en vintermössa, eftersom den är väldigt varm. Men färgerna - som höstlöv!








onsdag 19 oktober 2011

Kreativitet...

...har det varit alldeles för lite av i mitt hem det senaste. I ett försök att ändra på det, ska jag försöka ha den här listan, som jag hittade hos Anna , nära till hands.




På tal om inspiration, så beställde jag i våras en plansch från fantastiska Holstee. Jag har inte fått upp den på väggen än efter flytten, men jag tycker att den sammanfattar så fint de saker som känns viktiga i livet.








torsdag 13 oktober 2011

Hemma bra men borta fest

I helgen tog jag en liten tur med tåget, för att hälsa på Örebros finest. Det var alldeles för länge sedan sist, men vi tog igen det på bästa sätt: företagsrock och krogsväng, långpromenader och solsken, pizzabuffé och kött på lavasten. Bäst av allt? Många kramar, fjäskig hund och långa samtal om allt och inget.















Dumt nog lyckades jag även odla en dunderförkylning under helgen, vilket resulterat i att jag legat däckad hela veckan i feber, hosta och en massa andra synnerligen oklädsamma attribut. Lyckligtvis hade jag en fin vän som handlade lite livsnödvändigheter åt mig (ja, prinsessbakelser hör till basvarorna).





Ha nu en riktigt fin helg i solen!

söndag 2 oktober 2011

Converse igen

Det blir inte mycket virkat just nu, men jag har lyckats göra färdigt ännu en beställning på babyskor. Bildkvalitén är tyvärr ovanligt dålig, eftersom jag helt missade att det är mörkt om morgnarna nuförtiden.