onsdag 14 april 2010

Elvis

Som vanligt har jag lite för mycket att göra för att hinna med att skriva här. Just nu hinner jag knappt ens läsa andras bloggar. Jag trodde aldrig att jag skulle sakna det så mycket, men det är så roligt att surfa runt och se vad alla kreativa människor hittar på. Snart, snart, snart har jag fixat färdigt i nya lägenheten och fått en egen arbetshörna(äntligen!). Då ska jag virka och blogga så att fingrarna domnar.



Min fantastiske bror fyllde år för ett par veckor sedan och då passade jag, trots tidsnöd, på att virka en liten Elvis. Inte ens när man fyller 40 blir man för gammal för dockor! Tanken var att jag också skulle virka en tillhörande gitarr och lite andra attiraljer, men det får(som så mycket annat) bli någon gång framöver. För tillfället ligger garn och nålar nedpackade lite här och var i vardagsrummet och jag längtar efter att få rota fram dem.

Nej, nu hägrar flyttstädning och skolarbete.

Ha en fantastisk vårvecka!

4 kommentarer:

  1. Tihi! Vilken cool Elvis!

    SvaraRadera
  2. Elvis var min första idol, men din docka är sötare än originalet ^-^

    SvaraRadera
  3. Tack! :)

    Jag hade ju som vanligt lite fler storslagna planer, med guldbälte, avtagbara solglasögon och en guldmik. Tyvärr kom flytt och annat ivägen, så jag är glad att jag hann virka något alls :)

    SvaraRadera