torsdag 2 september 2010

Nörd i kubikJag har alltid fascinerats av nördar. Människor som snöar in på diverse olika saker och går sin egen väg. Antagligen har jag varit precis lika nördig själv största delen av mitt liv - läst böcker hellre än att vara ute i solen och haft små samlingar av olika slag (även om jag tröttnat på dem lika fort). Herregud, jag kan ju plocka fram mina garner bara för att jag blir så glad av att titta på färgkombinationerna.

Dock har jag aldrig ens varit och nosat på det som av många betraktas som den ultimata nördaktiviteten; rollspel. Efter mycket om och men har jag blivit övertalad att prova på och självfallet började jag genast fundera på hur detta skulle kunna kombineras med virkning.

Av de mer invigda har jag fått lära mig att tärningarna är väldigt viktiga. Du ska välja dina tärningar med omsorg, helst inte byta ut dem och usch och fy och bu och bä för den som lånar någon annans tärningar utan att fråga! Således har jag inhandlat tärningar (jag vet, man kanske inte ser prickarna så bra på de genomskinliga tärningarna, men de var ju så fina) och virkat en tärningspåse.


Nu väntar jag bara på att någon ska berätta vad som händer härnäst.


1 kommentar:

  1. Cool blog post, gillar tärningen skarpt =)
    När jag först såg den översta bilden fick det mig att tänka på boken Tärningsspelaren av Luke Rhinehart.

    SvaraRadera