torsdag 12 januari 2012

Would you like some cheese with that whine?

Det känns som om varenda människa man pratar med just nu har så fruktansvärt ont om tid. Vi är stressade över att behöva hinna med än det ena än det andra, samtidigt som det absolut trendigaste just nu är att låta saker ta sin tid. Baka ditt eget frukostbröd, så kommer livet kännas bättre.

Jag är precis likadan. I julas hade jag på allvar dåligt samvete för att jag inte skickade några julkort. Nu är det inte så, att jag inte hade tid eller råd att köpa kort och frimärken, utan jag vill ju alltid göra MINA EGNA kort, för hand och unika. Precis som om mina nära och kära skulle tycka mindre om mig om de fick en julhälsning på baksidan av en Jenny Nyström-tomte.

Nå. Egentligen har jag lite svårt för nyårslöften, men den här gången har jag lovat att sluta klaga så mycket och försöka vara lite snällare mot mig själv. Man hinner inte med allt och man måste inte hinna med allt. Även om det man gör inte alltid blir perfekt, är det allt som oftast bra nog.

Lite tid har det trots allt funnits i december, till att göra färdigt ett par beställningar. En av mina arbetskamrater beställde en babyfilt i julklapp till sitt barnbarn. Ryktet säger att den lilla familjen blev nöjd.Som vanligt lyckas jag alltid färdigställa saker sent på kvällen, vilket medför att bilderna inte blir de mest högkvalitativa


För ett par år sedan virkade jag en ängel till min svägerska. Hennes mamma blev så förtjust i den, att hon genast beställde en. Eftersom jag gärna påbörjar projekt, för att sedan lägga dem åt sidan och glömma bort dem, har den stackars ängeln legat i en påse i min garderob sedan dess. Dagen före julafton hade mitt dåliga samvete hunnit växa sig så stort, att jag virkade klart den och gav henne den i julklapp. Bättre sent än aldrig, ey?


5 kommentarer:

  1. Härlig filt och vacker ängel!

    SvaraRadera
  2. Men vilken fin ängel, åh vad du är duktig. och jag är så svag för änglar. Väldigt fin blogg du har, den ska jag följa. Hälsningar Sara

    SvaraRadera
  3. Nämen åh, tack! Och välkommen :)

    SvaraRadera