lördag 13 februari 2010

Bloggskugga

Nu har det inte varit mycket aktivitet på bloggen det senaste! Som tur är, har det varit desto mer aktivitet i livet. Jag har lämnat in(och håller fortfarande på med) diverse hemtentor och virkar under de flesta lediga stunder.

Jag har ju tidigare bloggat om att jag vann en garntävling hos greenpixey och nu har jag äntligen kommit mig för att ta kort på vinsten.


Garnerna var jättefina och det vita, med fjädrar, som skymtar i bakgrunden återkommer jag till snart. Dessutom fick jag en underbart söt liten kalender(längst ned till höger). Tack!

Eftersom det är alla hjärtans dag imorgon, har jag inte kunnat blogga så mycket om vad jag håller på med för tillfället. Jag fick en rolig beställning, där jag genast fick användning för det vita garnet i min garnvinst. Jag vill inte visa hela bilden förrän imorgon, men här är ett litet smakprov:

 

Jag virkade och skickade också ett mobilfodral till min mamma. Det känns lite mer okej att skriva om redan nu, eftersom hon öppnade presenten igår. Självfallet glömde jag att fotografera innan jag klistrade igen kuvertet, men fodralet är virkat i bomullsgarn i pastellfärger och istället för knapp, har jag virkat ett lila hjärta efter stjernfalls mönster.
Ja, just det! Jag har ju experimenterat lite med mönster till babyskor och så här blev resultatet:

 Skorna har jag faktiskt redan lagt ut på Tradera. Det är roligt att lägga ut lite småsaker där då och då. Jag ser det som en liten övning innan jag startar igång min shop på Etsy.

Egentligen skulle jag ha agerat flytthjälp och sedan gått på inflyttningsfest ikväll, men min envisa huvudvärk har placerat mig i soffan med virknålen. Nåja, det kunde ju ha varit sämre...

Ha en fin kväll!

/Fröken Rimme

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för din gulliga kommentar hos mej!
  Mönster till de afrikanska blommorna finns hos mej och på ravelry och på flickr. Säg till om du behöver länk :)

  Underbart söta små skor du har virkat!!

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack för "awarden" vi fick av dig för en tid sedan. Jättekul! Du har en jättefin blogg och virkningar man blir helt glad av. Vill du inte gästblogga lite på Sticka Utan Fika? Eller gör du redan det? -vet att det kommit till ett par personer somjag inte vet vilka de är.
  Lycka till med virkandet!

  SvaraRadera