fredag 31 december 2010

*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪ Gott Nytt År! ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨

Slutet av 2010 har varit alldeles för fyllt med måsten och deadlines - det har inte funnits så mycket tid över till det som verkligen är roligt och ger ny energi. Jag har inte hållit i varken virknål eller stickor sedan i november. Som lite extra festlig krydda det här årets sista vecka, har jag fått vattkoppor. Detta i sin tur innebär att det nya året skålas in i en cocktail av vatten och alvedon, ensam på soffan.

MEN det vore ju inte helt likt mig att deppa ihop för det - lite vardagsmisär öppnar ju samtidigt för nya möjligheter - det kan ju bara bli så mycket bättre nu. Jag känner nämligen på mig att 2011 blir ett alldeles särdeles bra år. Se bara vilken spådom som gömde sig i lyckokakan från Stockholmsresan före jul:


Ja, nu bygger jag ju inte hela min tillvaro kring små lappar i bakverk. Min plan för det nya året är att försöka tänka lite mer på vad som verkligen är viktigt. Försöka hitta de där små guldkornen varje dag. Umgås med goda vänner. Laga god mat. Klappa på vackra garner. Stanna upp och titta på molnen.

Nu ska jag leta reda på någon riktigt trevlig feelgoodfilm att förgylla kvällen med.

Gott nytt år!
- jag hoppas verkligen att det blir precis så bra som du önskar!


Hufvudstaden visade upp sig från sin bästa sida

1 kommentar:

  1. A fortune cockie's whisper is always true... =)
    Önskar dig ett riktigt gott 2011, och må vattkopporna flyga och fara så fort det blir januari!! Kramar ♥

    SvaraRadera