torsdag 7 januari 2010

Virkabstinens!

Såhär kring jul och nyår tycks många kunna ta ut lite välförtjänt ledighet. Men inte när man går på bibliotekshögskolan! Nejdå, vi har jobbat på ett grupparbete sedan början av december. Allt som kunde ha gått fel har nog gjort det - avhopp från gruppen, sjukdom och allmänt krångel. Nu är det färdigskrivet, imorgon ska det vara inlämnat och det känns så otroooligt skönt!

Det innebär också att jag nu får tid och energi att börja virka lite mer(förutom att jag har ytterligare två inlämningar nästa fredag(men det talar vi tyst om). Just nu har jag börjat experimentera med skallror. Som jag sagt tidigare, är det ju så roligt att göra saker till barn, eftersom färger och former kan vara så lekfulla. Dags att vila lite i soffan med en chick flick och sedan fram med garnet igen! Önskar nästan att jag inte lovat mig själv att hålla mig ifrån de där sötsakerna.../Fröken Rimme

3 kommentarer:

  1. Så mycket fint du gjort, har tittat igenom din blogg och njutit och inspirerats

    SvaraRadera
  2. Åh, tack! Jag känner mig som en väldigt liten fisk i det här stora havet av kreativa och händiga människor. Jag har ju följt din blogg ett tag och tyckt att du gjort väldigt fina saker, men är lite dålig på att kommentera :)

    SvaraRadera
  3. Då kan jag varmt rekommendera bytena på www.stickamera.se, har testat garn och chokladbytet också, det var mums

    SvaraRadera