torsdag 27 maj 2010

Grindutställning

Vad är väl bloggande, förutom ett sätt att tuta i sitt eget horn(svengelska ftw!)? Jag har ju berättat att min grind blev utvald till en utställning här i trakten. Invigningen(eller vernissaget, om man vill vara fin i kanten) var i söndags och nu kan även du, som inte tillhörde den väldigt modesta samling människor som trotsade tunga regnmoln, hägrande bröllop och barndop, få chansen att se några bilder. Bor du i närheten av Borås, så missa för allt i världen inte en promenad i Ramnaparken. Även om du inte är intresserad av just grindar, bjuder Borås museum och dess bildsköna omgivning på mycket annat.Det där med att posera, ja... Jag får skylla på att det är svårt att se lycklig ut när man precis blivit halvt dränkt av Boråsvädret!


Tillsammans med mina fina före detta kurskamrater har jag också smitt en tjusigt rödblommig grind - efter en förlaga på Skansen.
Viktor hade även med ett eget bidrag till utställningen - en grind som bara blir vackrare ju längre tiden går.

Den senaste tiden har jag haft otroligt mycket att göra. Det har liksom inte funnits tid till några extra projekt. Eftersom jag lever efter en liten allt-eller-inget-filosofi, fanns det självfallet ändå tid att baka en smörgåstårta till i söndags. Kanske lite overkill för fem personer, men det är ju så gott! Man får väl tänka att det inte blir så ofta. Och att jag var värd det! Eftersom jag försöker undvika laktos och majonnäs, kan jag dessutom i princip bara äta mina egna smörgåstårtor.

Mmm...

Klockan tolv i natt lämnade vi äntligen in den slutgiltiga versionen av vårt grupparbete, så nu är det tidig helg här! Hoppas ni ser till att njuta ordentligt av solen(?) - det ska i alla fall jag göra!

4 kommentarer:

 1. Vilka fantastiska grindar! Om jag skulle ha en grind i min trädgård skulle jag absolut önska mig en sån som den du har gjort ♥

  SvaraRadera
 2. Du har en liten utmärkelse att hämta hos mig, som tack för all inspiration du ger ♥

  Kram
  Nettan

  http://jazz67.blogspot.com/

  SvaraRadera
 3. Anna Molinder10 juli 2010 22:02

  En sån fantastiskt vacker grind du har gjort! Jag blir grymt imponerad!

  SvaraRadera