fredag 7 maj 2010

Jinx back, double pinky, round the side, double pinky, jinx back!

Det är väl bäst att konsultera de fantastiska Gilmoreflickorna, utifall att jag jinxar mig själv nu. När jag säger att allt går så väldigt bra för tillfället. Det börjar bli vår på riktigt(även om det blåser kallt just idag). Fröerna jag så optimistiskt sådde i mars har blivit friska små plantor.


Jag har sökt, och fått, två jobb jag verkligen ville ha. Ett som verkar roligt och givande under sommaren och ett som dels gör att min ekonomi löser sig för hela hösten och dels ser fantastiskt bra ut i mitt CV.

Och som om det inte var nog med det, så har jag blivit tillfrågad att vara med i en utställning här i sommar. En grind som jag smidde för flera år sedan, och som sedan dess stått lite sorgset lutad mot en vägg i min mors vardagsrum, ska få komma ut på grönbete.
Så ni förstår kanske varför jag tar det säkra före det osäkra och säger ramsan, med stort eftertryck?

Och ja, förresten, jag har ju sökt ytterligare ett jobb, som cirkelledare i amigurumivirkning. Jag tror att det kan bli precis hur roligt som helst, så håll tummarna för att jag får det!

Nu är det alldeles snart helg, fylld av hemtentaskrivning, städning, (förhoppningsvis)virkning och efterlängtad restaurangmiddag.

Ta hand om er!

2 kommentarer:

  1. Inte visste jag att du smider. Grinden är ju helt underbar :)

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag har gått tre års utbildning, men smider inte nuförtiden. Men man vet aldrig - kanske hittar jag en fin liten smedja någon dag. Och gärna också någon som är villig att finansiera verksamheten ;)

    SvaraRadera