måndag 15 mars 2010

Bråda dagar

Nu har jag precis kommit hem från värmen, men det finns ingen tid att stanna upp. Den här veckan måste jag skriva och lämna in fyra(!) hemtentor och däremellan försöka hinna virka färdigt ett par beställningar. Jag måste ju också läsa ikapp mig lite på vad ni andra hittat på!

Ha en riktigt fin vecka och glöm inte att njuta av vårsolen!

4 kommentarer:

 1. Så roligt att jag fick en ny blogg att kika på jag med!! Vilka jättesöta saker du gör t. ex babymössor och ljuvligaste tossorna, va smart att sätta etiketten under tossorna...det ska jag prova nästa gång :)
  Lägger dig till mina favoriter :)

  ps. vet du hur avundsjuk jag är på din egyptenresa!!

  SvaraRadera
 2. Hej och tack för kommentaren hos mig! Och jag blir också glad när jag hittar nya inspirerande bloggar som din. Det fanns mycket fint, och framför allt fina babykläder. Jag gillar mössorna jättemycket. Synd att jag inte har någon baby längre... På återseende!

  SvaraRadera
 3. Hej! Tack för din fina kommentar hos mig! Du gör också fina saker. Lägger till dig i mon blogglista. Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 4. oj, vad du kommer att vara bizzy den här veckan:) Hoppas att du samlat goda krafter under din resa, som jag hoppas vi får höra mer om;)?

  SvaraRadera