onsdag 25 maj 2011

Star Wars Crochet

Om någon någonsin tvekat över ifall virkning och nörderi hänger ihop, är det dags att sluta nu. Jag har alltid fascinerats storligen över människor som går helt upp i sina intressen (och ja, jag är ganska ofta en av dem). Eftersom bebisar är söta och Star Wars (Episode IV-VI) är coolt , så borde en barnvagnsmobil med virkade Star Warsfigurer vara det ultimata.

Både jag och de nyblivna föräldrarna är rätt nöjda.
10 kommentarer:

 1. Så himla cool och den lilla bebisen lär ju växa upp till ett troget Star Wars-fan ;)

  SvaraRadera
 2. Jag är ju både ett stort star wars fan och lite av en samlare så jag blev överlycklig när jag såg att någon gjort något så här fint! Men jag är nyfiken, finns det något mönster? Jätte fint!

  SvaraRadera
 3. Men va coolt! Lyckliga bebis som får ligga i den vagnen o bli inspirerad =)

  SvaraRadera
 4. Tack, raringar!

  @Emelie: Det finns inget mönster, utan jag har så att säga freestylat lite, som vanligt. Någon dag kanske jag är smart nog att skriva ned mönstret samtidigt som jag virkar :)

  SvaraRadera
 5. AJ! den är ju bara helt jättegullig!!! snyggt arbete!!!

  SvaraRadera
 6. hahaha, så jäkla roligt! tack för din fina kommentar hos mig. och vilken grymt snygg blogg du har, jag bara oh:ar och ah:ar och läser vidare... hälsar anna

  SvaraRadera
 7. Jag såg den här mobilen på Borås djurpark i sommar och bad mamman att få fota den. Den är helt fantastisk! Hon visade mig även din Fröken Rimme-etikett baktill, så jag kunde hitta hit.

  SvaraRadera
 8. Jag gillar din lilla Yoda! Får jag göra en sån till en Star wars-fantast?
  Kerstin

  SvaraRadera
 9. Tack alla <3 (såhär lite i efterskott)

  och javisst, Kerstin, virka på! :)

  SvaraRadera